Om seriens afsnit

Serien udkom i 2020 - alle afsnit frit tilgængelige i 2021

Steen har en trang til ting med et historisk perspektiv. Mange af dem gemmer han i stuens chatol. Han åbner nogle af skufferne og finder bl.a. et adelspatent, som han fik af sin onkel admiral Aage Vedel.

I 12 år boede Steen delvist i Vestindien. Jamaica var favorit øen. Her havde Steen især en kunde, som var særlig værdifuld. De talte bl.a. om raceproblematikker og skelnen mellem sort, brun og hvid. Steen lærte af kunden at være farveblind.

Bukkejagt og en Kudu i Afrika
To jagthistorier.
Steen Vedel har været jæger en stor del af sit liv. Han fortæller om en bukkejagt, hvor han ikke ramte, som han skulle. Da han blev 70 år fik han en jagtoplevelse i Afrika i gave. Her fik han ramt på en Kudu.

Efter murens fald i 1989 sendte den vestlige verden økonomiske konsulenter til det tidligere Sovjet og Østeuropa. Steen blev sendt ud for Den Europæiske Bank til bl.a. Usbekistan og Kasakhstan. Han skulle lære dem at drive en forretning, og det viste sig at være en udfordring.

Steen har siden han var 60 år levet af at være ejendomshandler. Her fortæller han om tre handler han husker særligt godt bl.a. en succes og en fiasko.Han driver i dag firmaet Vedel & Colding med sin partner Jørgen Colding med udgangspunkt i Hellerup.

Som 60 årig blev Steen ejendomsmægler. Et arbejde der har ændret sig meget gennem tiden. Bl.a. papirarbejdet er blevet meget mere omfattende, hvilket Steen ikke er specielt begejstret for.

© 2020 Anmo Film & Media
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis!